Productomschrijving

SB22 en SB25

De Shibaura SB22, SB25 zijn voorzien van een 3-cilinder dieselmotor van respectievelijk 21 en 24 pk. De krachtige dieselmotoren zorgen er voor dat vrijwel elke klus geklaard kan worden. De SB22 en SB25 zijn voorzien van een STAGE V motor. De SB22 is uitgevoerd met een mechanische aandrijving en de SB25 met een hydrostatische aandrijving.

Door het overzichtelijke dashboard kunnen de controlefuncties zoals oliedruk, verlichting en temperatuur goed in de gaten gehouden worden zodat de tractor in optimale conditie gehouden kan worden.

De hendels zijn ergonomische om de comfortabele zitpositie van de bestuurder geplaatst. De makkelijk in- en uit te schakelen aftakas heeft 540 en 960 toeren aan de achterzijde en de midden aftakas heeft 2600 toeren.

SHIBAURA SB36 en SB50 compacttractoren

De Shibaura SB36 zijn leverbaar met een resp. 3 en 4-cilinder dieselmotor met een motorvermogen van resp. 35 en 48 pk. De SB36 is verkrijgbaar met een mechanische aandrijving of een 3-groepen traploze hydrostaat. De SB50 is alleen verkrijgbaar met een 3- groepen traploze hydrostaat.

De SB36hc en SB50hc zijn uitgerust worden met een moderne fabriekscabine met goed zicht rondom, laag geluidsniveau binnen, standaard airconditioning en een USB MP3-radio. Bovendien zijn er standaard twee dubbelwerkende regelventielen aan de voor- en achterzijde gemonteerd.

SHIBAURA SB62 en SB78 tractoren

De Shibaura SB62 en SB78 hebben een 4-cilinder dieselmotor met resp. 60 en 78 pk. De beste mix van kracht en comfort!

De SB62 heeft hydrostatische aandrijving met drie groepen en is optioneel uit te voeren met een fabriekscabine. De SB78 heeft een mechanische aandrijving met 16 versnellingen vooruit en 16 versnellingen achteruit (kruipgang). De SB78 wordt standaard geleverd met een geluidsarme fabriekscabine. Door het ontwerp van de fabriekscabines heeft u goed zicht rondom de kabine. Beide cabines hebben laag geluidsniveau binnen, standaard airconditioning en een USB MP3-radio.