Productomschrijving

De SX26G en SX26D kunnen worden uitgerust met een 640 liter grasopvangbak (hooglossend) of een 600 liter grasopvangbak (laaglossend).
Beide grasopvangsystemen kunnen op elk moment worden toegevoegd. De bevestiging is eenvoudig en vereist alleen het vastschroeven van de opvangbak die u wilt gebruiken en het verbinden van de hydraulische slangen.

Hoogwaardige maaidekken.
Er is een 102 cm en 122 cm maaidek. Beide maaidekken zijn voorzien van zware contra-roterende en dubbelsnijmessen. De SX26G en SX26D kunnen alleen worden uitgerust met het 122 cm maaidek. De maaidekken hebben optimale geometrie voor het verwerken van maaisel, voor betere opvang en mulchresultaten. Versterkte randen zorgen voor meer duurzaamheid.

Alle machines zijn uitgerust met een containersensor die de luchtstroom door het dek en de grasopvangbak nauwgezet bewaakt en een signaal geeft als de container vol is. De machines kunnen voorzien worden van een ​​hydraulisch pakket. Dit pakket biedt hydraulische kracht voor rolbezems, klepelmaaiers en sneeuwblazers.

Mogelijke accessoires zijn:
Comfortcabine, aanhanger, sneeuwblazer, rolbezem, mulchkit en sneeuwschuif.