Atlas kraan

De Atlas kranen zijn klaar voor elk werk onder de meest zware omstandigheden. Krachtig, stevig, stoer, maar toch comfortabel en wendbaar. Spring in de cabine van de Atlas kraan en maak uw leven makkelijker. Ondanks de grootte van de kranen bieden ze volwaardige prestaties. Bent u benieuwd naar de verdere voordelen van Atlas kranen? Lees dan gerust verder en kom erachter waarom een Atlas kraan kiezen bij Schoonhoven Service de juiste beslissing is.

Atlas kraan

Over Schoonhoven Service

Al vanaf 1984 is Schoonhoven Service uw betrouwbare partner op het gebied van Kobelco kranen. De merken die wij vanuit Oosterwolde aan u kunnen leveren zijn louter A-merken die u het beste bieden wat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Dit is zeer belangrijk voor de hedendaagse bedrijfsvoering; immers: continuïteit begint met betrouwbare producten.

Binnen Schoonhoven Service hebben we korte lijnen en ieder heeft zijn eigen specialismen. Op deze manier ziet u dat er veel kennis aanwezig is en dat dit altijd op de juiste plaats ingezet kan worden. Bereikbaarheid en de ruimte rondom de nieuwe werkplaats voorzien wij van alle benodigdheden. Hierdoor maakt het voor ons nog beter om de woorden kwaliteit en service op ons bedrijf volledig tot zijn recht te laten komen.

Atlas kraan te koop

Bent u op zoek naar een Atlas kraan? Schoonhoven Service biedt meerdere Atlas kranen te koop aan. Weet u niet zeker welke Atlas kraan bij uw werkzaamheden past? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij van Schoonhoven Service helpen u graag aan de juiste Atlas kraan die bij uw wensen past.

Atlas kraan in actie