Shibaura trekker

De krachtige Shibaura trekkers zijn klaar voor vrijwel elke klus onder de zwaarste omstandigheden. Stevig, stoer, krachtig, maar toch wendbaar en comfortabel. Spring in de cabine van de Shibaura trekker en maak uw leven makkelijker. Elke Shibaura trekker is speciaal ontworpen voor werk in de meest zware omstandigheden. Bent u benieuwd naar onze verschillende Shibaura trekkers? Kijk dan gerust verder en kom erachter waarom een Shibaura trekker kiezen bij Schoonhoven Service de juiste beslissing is.

Shibaura zitmaaier

Naast een Shibaura trekker hebben we van Shibaura ook zitmaaiers. Onze Shibaura zitmaaiers leveren superieure maaikwaliteit. De Shibaura zitmaaiers hebben een eenvoudige instelling van de maaihoogte en het maaimes. Hierdoor is het heel gemakkelijk om op hellingen te maaien of door te maaien op vlak terrein.

Shibaura trekkers

Over Schoonhoven Service

Al vanaf 1984 is Schoonhoven Service uw betrouwbare partner op het gebied van Shibaura trekker, opraapwagens en Atlas– of Kobelco kranen. De merken die wij vanuit Oosterwolde aan u kunnen leveren zijn louter A-merken die u het beste bieden wat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Dit is zeer belangrijk voor de hedendaagse bedrijfsvoering; immers: continu├»teit begint met betrouwbare producten.

Binnen Schoonhoven Service hebben we korte lijnen en ieder heeft zijn eigen specialismen. Op deze manier ziet u dat er veel kennis aanwezig is en dat dit altijd op de juiste plaats ingezet kan worden. Bereikbaarheid en de ruimte rondom de nieuwe werkplaats voorzien wij van alle benodigdheden. Hierdoor maakt het voor ons nog beter om de woorden kwaliteit en service op ons bedrijf volledig tot zijn recht te laten komen.

Schoonhoven Service

Over Shibaura trekker

Shibaura is ontstaan in 1942 en begon vanaf 1951 met het maken van trekkers en motoren. In 1973 sloot Shibaura een overeenkomst met Ford om een kleine trekker te bouwen. Dit gebeurde volgens de specificaties en styling van Ford. Shibaura maakte vervolgens andere Ford modellen en bleven ze kleine trekkers bouwen. Deze kleine Shibaura trekker maken ze nog steeds tot aan de dag van vandaag.

Shibaura trekker kopen?

Bent u op zoek naar een Shibaura trekker? Schoonhoven Service biedt meerdere Shibaura trekker te koop aan. Weet u niet zeker welke Shibaura trekker bij uw werkzaamheden past? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij van Schoonhoven Service helpen u graag aan de juiste Shibaura trekker die bij uw wensen past.

Shibaura trekker