Pöttinger maaier

De Pöttinger maaiers en Pöttinger schudders zijn klaar voor elk werk onder de meest zware omstandigheden. Krachtig, stevig, stoer, maar toch comfortabel en wendbaar. Spring in de cabine van de tractor, sluit de Pöttinger schudder of Pöttinger maaier aan en maak uw leven makkelijker. Wilt u meer weten over Pöttinger maaiers, Pöttinger schudders? Of wilt u graag kijken wat voor opraapwagens te koop staan? Lees dan gerust verder en kom erachter waarom Schoonhoven Service de juiste beslissing is voor Pöttinger maaiers, schudders en opraapwagens.

Pöttinger schudder

Grasland bepaalt in veel regio’s het landschap. Het gebruik van het grasland als voerleverancier schept banen en inkomen in de landbouw. Hoge voerkwaliteit vormt de basis voor een rendabele melk- en vleesproductie. Wanneer bij de oogst van het gewas niet met de nodige zorgvuldigheid wordt gewerkt, kan dat een aanzienlijke winstderving bij de melkproductie en het mesten van runderen tot gevolg hebben. Pöttinger schudders zijn al jaren een hoogstaand merk en is door veel kennis en ervaring een zeer hoogwaardig product geworden. Door het diverse aanbod is er voor u altijd een Pöttinger schudder beschikbaar.

Over Schoonhoven Service

Al vanaf 1984 is Schoonhoven Service uw betrouwbare partner op het gebied van Pöttinger maaiers, opraapwagens, Shibaura trekker, Valtra trekkers en Kobelco– en Atlas kranen. De merken die wij vanuit Oosterwolde aan u kunnen leveren zijn louter A-merken die u het beste bieden wat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Dit is zeer belangrijk voor de hedendaagse bedrijfsvoering; immers: continuïteit begint met betrouwbare producten.

Binnen Schoonhoven Service hebben we korte lijnen en ieder heeft zijn eigen specialismen. Op deze manier ziet u dat er veel kennis aanwezig is en dat dit altijd op de juiste plaats ingezet kan worden. Bereikbaarheid en de ruimte rondom de nieuwe werkplaats voorzien wij van alle benodigdheden. Hierdoor maakt het voor ons nog beter om de woorden kwaliteit en service op ons bedrijf volledig tot zijn recht te laten komen.

Pöttinger maaier te koop

Bent u op zoek naar een Pöttinger maaier? Schoonhoven Service biedt meerdere Pöttinger maaiers te koop aan. Weet u niet zeker welke Pöttinger maaier bij uw werkzaamheden past? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij van Schoonhoven Service helpen u graag aan de juiste Pöttinger maaier die bij uw wensen past.

Opraapwagen kopen?

Wilt u graag opraapwagens kopen? Schoonhoven Service biedt meerdere opraapwagens te koop aan. Heeft u vragen over onze opraapwagens die te koop staan? Neem dan gerust contact met ons. Wij helpen u graag om de juiste opraapwagen te vinden die voldoet aan uw eisen.