Kobelco kraan

De sterke Kobelco kranen zijn klaar voor vrijwel elke klus onder de zwaarste omstandigheden. Ondanks de grootte van de kranen bieden ze volwaardige prestaties. Daarnaast levert een Kobelco kraan een verhoogde kracht en verlaagde brandstofverbruik voor elk project. Wat weer resulteert in besparingen niet alleen in geld, maar ook in tijd. De Japanse kwaliteit, de betrouwbare constructie, de onderhoudsvriendelijkheid en de comfortabele werkomgeving zijn termen die allemaal van toepassing zijn op een Kobelco kraan. Bent u benieuwd waarom een Kobelco kraan bij Schoonhoven Service de juiste beslissing is? Lees dan gerust verder en kom achter alle voordelen van Schoonhoven Service.

kobelco kraan

Over Schoonhoven Service

Al vanaf 1984 is Schoonhoven Service uw betrouwbare partner op het gebied van een opraapwagen, Atlas of Kobelco kraan. De merken die wij vanuit Oosterwolde aan u kunnen leveren zijn louter A-merken die u het beste bieden wat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Dit is zeer belangrijk voor de hedendaagse bedrijfsvoering; immers: continuïteit begint met betrouwbare producten.

Binnen Schoonhoven Service hebben we korte lijnen en ieder heeft zijn eigen specialismen. Op deze manier ziet u dat er veel kennis aanwezig is en dat dit altijd op de juiste plaats ingezet kan worden. Bereikbaarheid en de ruimte rondom de nieuwe werkplaats voorzien wij van alle benodigdheden. Hierdoor maakt het voor ons nog beter om de woorden kwaliteit en service op ons bedrijf volledig tot zijn recht te laten komen.

Over Kobelco kraan

Kobelco heeft een lange geschiedenis van meer dan 80 jaar. Het moederbedrijf, Kobe Steel, bouwde in 1930 de eerste Japanse bouwmachine. De 50K elektrische mijnbouw schop maakte de weg vrij voor alle toekomstige Kobelco-grondverzetmachines en zette de toon voor tientallen jaren van baanbrekende technologische ontwikkelingen. In de 20e eeuw, samen met de moderne geschiedenis van Japan, heeft Kobelco zijn stempel gedrukt door zijn eigen weg te banen. In 2005 heeft Kobelco het honderdjarig bestaan ​​gevierd en blijven ze Kobelco kranen produceren.

Kobelco kraan te koop

Bent u op zoek naar een Kobelco kraan? Schoonhoven Service biedt meerdere Kobelco kranen te koop aan. Weet u niet zeker welke Kobelco kraan bij uw werkzaamheden past? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij van Schoonhoven Service helpen u graag aan de juiste Kobelco kraan die bij uw wensen past.