Valtra trekker

De doorgewinterde Valtra trekkers zijn klaar voor elk werk onder de meest zware omstandigheden. Stevig, krachtig, stoer, maar toch wendbaar. Spring in de cabine van de Valtra trekker en maak uw leven makkelijker. Door de speciale Valtra-technologie bespaart u tijd, geld en helpt u ook nog eens mee aan het milieu. Verken alle technologische oplossingen en neem de volledige controle over uw Valtra trekker. Bent u benieuwd naar de verdere voordelen van Valtra trekkers? Lees dan gerust verder en kom erachter waarom een Valtra trekker kiezen bij Schoonhoven Service de juiste beslissing is.

Voordelen Valtra trekker

Naast dat een Valtra trekker er robuust uitziet, heeft een Valtra trekker nog een aantal voordelen. Zo staan Valtra trekkers bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid, veelzijdigheid en om hun Scandinavische afkomst. Elke Valtra trekker is speciaal ontworpen voor de beste prestaties onder de zwaarste omstandigheden. Valtra trekkers zijn ontwikkeld om uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken.

Valtra trekker

Over Schoonhoven Service

Al vanaf 1984 is Schoonhoven Service uw betrouwbare partner op het gebied van Valtra trekkers, opraapwagens, Atlas en Kobelco kranen. De merken die wij vanuit Oosterwolde aan u kunnen leveren zijn louter A-merken die u het beste bieden wat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Dit is zeer belangrijk voor de hedendaagse bedrijfsvoering; immers: continuïteit begint met betrouwbare producten.

Binnen Schoonhoven Service hebben we korte lijnen en ieder heeft zijn eigen specialismen. Op deze manier ziet u dat er veel kennis aanwezig is en dat dit altijd op de juiste plaats ingezet kan worden. Bereikbaarheid en de ruimte rondom de nieuwe werkplaats voorzien wij van alle benodigdheden. Hierdoor maakt het voor ons nog beter om de woorden kwaliteit en service op ons bedrijf volledig tot zijn recht te laten komen.

Valtra trekkers

Valtra SmartTouch

De Valtra SmartTouch zorgt ervoor dat alle functies van de Valtra trekker binnen handbereik liggen. Het unieke systeem stelt de ergonomische armsteun met een multifunctionele drivehendel, achterhefinrichting, aftakasbesturing, klepschakelaars, touchschermterminal en drukknoppenpad samen. Werk niet harder, maar werk slimmer met de Valtra SmartTouch.

Valtra te koop

Bent u op zoek naar een Valtra trekker? Schoonhoven Service biedt meerdere series Valtra te koop aan. Weet u niet zeker welke Valtra trekker bij uw werkzaamheden past? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij van Schoonhoven Service helpen u graag aan de juiste Valtra trekker die bij uw wensen past.