Een lichte trekweerstand, slagvaardig en veelzijdig: onze Pöttinger opraapwagen is ontwikkeld voor de beste resultaten in de zwaarste omstandigheden. Hierdoor staat de opraapwagen niet alleen in belangstelling van loonwerkers, maar ook van melkveehouders.

Onze opraapwagens die te koop staan, zorgen ervoor dat het werk aangenaam wordt. Deze nieuwe serie helpt u veilig door het oogstseizoen heen en is ook buiten het seizoen de ideale partner bij het vervoer van de meest uiteenlopende goederen.

Hoe groot moet mijn opraapwagen zijn?

Hoe groot de opraapwagen moet zijn, hangt vooral af van de afstand tussen de percelen en de kuil. Hoe verder weg, hoe langer je moet rijden en hoe groter de wagen moet zijn om evenveel hectares in een uur te verstouwen als met een kleine opraapwagen.

Meer messen is meer vermogen

Een opraapwagen moet goed snijden. Je wilt het gras immers goed aanrijden en kort gras vraagt tijdens het lossen en het verdelen op de kuil minder inspanning. Voor het inkuilen van gras heb je minstens 12 messen nodig. Bij het vervoeren van vers gras heb je aan 5 messen genoeg. Vaak is met een centrale schakelaar het aantal messen dat je wilt gebruiken te kiezen.

Over Schoonhoven Service

Al vanaf 1984 is Schoonhoven Service uw betrouwbare partner op het gebied van opraapwagens. De merken die wij vanuit Oosterwolde aan u kunnen leveren zijn A-merken die u het beste bieden wat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Dit is zeer belangrijk voor de hedendaagse bedrijfsvoering; immers: continuïteit begint met betrouwbare producten.

Binnen Schoonhoven Service hebben we korte lijnen en ieder heeft zijn eigen specialisme. Op deze manier ziet u dat er veel kennis aanwezig is en dat dit altijd op de juiste plaats ingezet kan worden. Bereikbaarheid en de ruimte rondom de nieuwe werkplaats voorzien wij van alle benodigdheden. Hierdoor maakt het voor ons nog beter om de woorden kwaliteit en service op ons bedrijf volledig tot zijn recht te laten komen.

Opraapwagens te koop?

Heeft u een vraag over onze opraapwagens die te koop staan? Neem dan gerust contact met ons. Wij helpen u graag om de juiste opraapwagen te vinden die voldoet aan uw eisen.